• исплата

МТСП: Започна исплатата на правата од социјална и детска заштита

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска почна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за месец декември 2021 година. Како што информираат од МТСП, корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе можат да подигнат готовина на банкоматите на банките, да ги користат средствата за безготовински плаќања во продажната …

МТСП: Започна исплатата на правата од социјална и детска заштита Read More »