Tag : ѕголемување

Вести Македонија

Независниот академски синдикат бара зголемување на платите

Слободен печат
Независниот академски синдикат (НАкС) изразува незадоволство од најавеното зголемување на платите во високото образование од само пет проценти. Бара прогресивно зголемување на платите во високото...