• заштеда

„Кога бил грофот циција?“: Десетгодишно дете од Србија го честело цело школо со заштедата на родителите

Ученик од четврто одделение од основно училиште во српскиот град Алексинац ја нашол дома целата заштеда на неговото семејство – 3.000 евра, кои несебично ги споделил со другарите, честејќи ги „за сите пари“, јавија локалните медиуми. Според „Нова С“, парите подоцна им биле вратени на мајката и на таткото на детето, откако родителите на неговите …

„Кога бил грофот циција?“: Десетгодишно дете од Србија го честело цело школо со заштедата на родителите Read More »