• евро 2020

Ериксен би можел повторно да игра фудбал, Данецот има три опции

Кристијан Ериксен е еден од фудбалерите кои го одбележаа неодамна завршеното Европско првенство. Данецот колабираше на теренот за време на натпреварот против Финска и беше клинички мртов, но лекарите успеаја да го опорават и по операцијата беше пуштен на домашно лекување, со совет да заборави на фудбалот и продолжување на кариерата во Интер. Само неколку …

Ериксен би можел повторно да игра фудбал, Данецот има три опции Read More »