• деца

Диригентот Шукри им подари транспортери на децата со дијабетес

Диригентот Ерхан Шукри денеска им подари транспортери на децата со дијабетес во Градскиот парк во Скопје. Тој изрази надеж дека ќе се подигне свеста во општеството за децата со дијабетес, за и тие да се чувствуваат убаво, бидејќи тие се носители на иднината на нашата држава.   – Успеавме да ја дадеме донацијата која ја …

Диригентот Шукри им подари транспортери на децата со дијабетес Read More »