ФОТОГРАФИЈА НА ДЕНОТ: Аранжман од тикви пред пекарница во центарот на Скопје

Фото: Еспресо.мк / Виктор Поповски, фотографија, Аранжман од тикви пред пекарница во центарот на градот
Фото: Еспресо.мк / Виктор Поповски, фотографија, Аранжман од тикви пред пекарница во центарот на градот
Најубавото на есента се нејзините бои и превкусни плодови..

Целиот текст и фотографијата видете ги ТУКА.
Извор: Еспресо.мк