Видео од филмскиот грабеж и експлозијата на банкоматот во Топанско Поле

Трговскиот центар „Поинт ретаил парк“ / ФОТО фејсбук

Порталот Зоом.мк објави видео од денешното разбојништво во Топанско Поле.

Обид за филмски грабеж во Топанско Поле: Вооружени разбојници нападнаа чувар и палеле банкомати

Видео на денот