Виц на денот: Сестра

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Мујо ја прашува Фата:

– Кога јас би умрел, дали ти повторно би се омажила?

Фата:

– Таман работа, љубов моја, јас би останала со твојата сестра. А ти, мој Мујо, дали повторно би се оженил ако нешто ми се случи?

– Не, љубов моја, и јас би останал со твојата сестра!

Видео на денот