Виц на денот: Лесна болест

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Две русокоси разговараат што ѝ рекол лекарот на контрола на едната русокоса:
– Имам многу лесна болест!
– Која?
– Паа… ми рече нешто ЗДРАВЈЕ!

Видео на денот