Tag : зорица десподовска

Ви Препорачуваме Ракомет Спорт

Интервју со Зорица Десподовска: Освоивме бронза, во Полска доста се напредува индивидуално!

Фидан Коминовски
„Слободен печат“ направи интервју со македонската ракометарка којa моментно ги брани боите на полскиот клуб Кобиержице, Зорица Десподовска. Сезоната е завршена, но нашиот бек ни...