• зорица блажевска

РК Металург: Треба сите клубови да ѝ помогнат на македонската репрезентација

Ракометниот клуб Металург денеска официјално информира дека спогодбено се раздели со двајца интернационалци, Никола Потиќ и Маријан Мариќ. И двајцата ракометари беа надвор од квотата пропишана од нашата федерација, а со нивното заминување бенефит ќе имаат македонските играчи на нивните позиции. – Металург спогодбено ги раскина договорите со Никола Потиќ и со Маријан Мариќ, поради …

РК Металург: Треба сите клубови да ѝ помогнат на македонската репрезентација Read More »