16 C
Скопје

Tag : знаменитости

Културен печат

Поздрав од Скопје: Десет дизајнерски приказни од „Шизик на ризик“

Тони Димков
Mакедонскиот лајфстајл бренд „Шизик на ризик“ неодамна објави сет од десет разгледници со наслов „Поздрав од Скопје“, наменет за скопјани, за туристите во Скопје, но...