• зимбабве

Трагедија: Млад боксер почина бидејќи судијата не го прекинал мечот на време

Младиот боксер од Зимбабве, Таураи Земунја, почина во понеделникот како последица од ударите кои ги доби за време на бокс мечот кој се одржа изминатиот викенд. Земунја имаше само 24 години, а многумина сега го обвинуваат судијата за смртта на младиот боксер бидејќи сметаат дека трагедијата можеше да се избегне. Според боксерските фанови, новинарите и …

Трагедија: Млад боксер почина бидејќи судијата не го прекинал мечот на време Read More »