Мирко Ивановски е официјален спонзор на ЖФК Атлетико Битола

Мирко Ивановски е долгогодишен репрезентативец на Македонија, кои 14 години игра во европските лиги. 31-годишниот Ивановски во својата клупска кариера настапувал за Пелистер, Македонија Ѓ.П., Славија Прага – Чешка, Арка – Полска, Астра – Романија, Клуж – Романија, Видеотон – Унгарија, Болуспор – Турција, Славен Белупо – Хрватска, Хајдук Сплит – Хрватска и ДВТК – …

Мирко Ивановски е официјален спонзор на ЖФК Атлетико Битола Read More »