18.8 C
Скопје

Tag : жена борец

Ви Препорачуваме Жена Живот Магазин

Жените – неприкосновени борци за промени, со стремеж за слобода и еднаквост

Дино Чупевски
Денешниов ден го одбележува непроценливото значење на жената воопшто, во сечиј живот, како на индивидуално, така и на колективно ниво. Несомнено 8-ми март треба да...
Вести Скопје

Скопје Прајд 2019 на 29. јуни – Поддршката е посилна од омразата

Слободен печат
– Откако објавивме дека ќе го одржиме првиот Скопје Прајд, евидентни беа обидите со омраза да се засени пораката за еднаквост и да се потцени...