• здрав

Здрав појадок за лесен почеток на денот

Појадокот е најважниот оброк во денот кој дава енергија и спречува појава на здравствени проблеми. Затоа важно е да испланирате редовен, здрав и богат со нутриенти, појадок. Овие се најдобрите производи за здрав појадок. Пченични ркулци – тие се извор на енергија. Само две лажици обезбедуваат доволен дневен внес на витаминот Е и фолати, а се …

Здрав појадок за лесен почеток на денот Read More »