затоа Archives - Слободен печат

Tag : затоа

Вести Планета

Најконтроверзниот соработник на Путин – Подготвен е на се и затоа е негова десна рака! Ова е неговата работа…

Слободен печат
Во американските дипломатски кругови го нарекуваат „сивиот кардинал на Кремељ“ и човекот кој носи многу маски. Тој е „автор“ на политичкиот систем на Путин и...