Tag : заблуди

Забава Магазин Магазин слајдер

Најголемите лаги поврзани со сексот, мажот е секогаш подготвен за сексуални односи, а сексуалниот живот на жената завршува со менопаузата?!

Слободен печат
Како настанале овие невистини? Најчесто станува збор за незнаење, но и предрасуди. Во продолжение на текстот дознајте за какви лаги се работи. Ве предупредуваме дека...
Вести Свет Слајдер

Вистини и заблуди за коронавирусот (ВИДЕО)

Слободен печат
Коронавирусот зема голем замав во светот со 556,291 заболени и 25,240 починати. Заразата стави во изолација речиси половина од светот, а државите пробуваат да се...
Здравје Магазин

ЗАБЛУДИ ЗА ХРАНАТА: Дали кафениот е навистина поздрав од белиот шеќер?

Слободен печат
Во обид полесно да разграничиме што е точно а што не, прочитајте ги овие неколку заблуди поврзани со храната....
Ви Препорачуваме Здравје Магазин

Ова се најчестите заблуди за високиот крвен притисок

Слободен печат
Високиот крвен притисок е голем проблем на денешницата, а доколку истиот не се третира со соодветна терапија може да предизвика големи здравствени проблеми, вклучувајќи ги...