• забавува

Ликер од аронија: Ги уништува инфекциите и го забавува стареењето

Аронијата е многу лековито растение и токму поради тоа лекарите и нутриционистите постојано ги советуваат луѓето почесто да го јадат. Првите плодови аронија во Европа пристигнале од Северна Америка каде што за првпат почнало да се одгледува. Во составот на аронијата има поголема количина минерали, кои помагаат да се намалат постојните инфекции во телото и …

Ликер од аронија: Ги уништува инфекциите и го забавува стареењето Read More »