Николовски: Објавивме оглас за кандидати на градоначалници без услов да сте член на СДСМ

Заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупција, за одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски на својот твитер профил напиша дека досега владејачката СДСМ има над 560 кандидати за градоначалници и над 5.000 кандидати за советници. – Низ отворена и транспарентна, демократска постапка која што дава шанса на секој, заедно со граѓаните и членството …

Николовски: Објавивме оглас за кандидати на градоначалници без услов да сте член на СДСМ Read More »