Воислав Димитровски нов ВД директор на ЈП „Лајка”

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, ја разреши од функцијата Тина Петрушевска и за в.д. директор на јавното претпријатие „Лајка” го назначи Воислав Димитровски. Како што соопшти Град Скопје, Димитровски е предлог на здруженијата за заштита на животните, како најдобро решение за претпријатието што извршува дејност од посебен јавен интерес за хуман третман на бездомни …

Воислав Димитровски нов ВД директор на ЈП „Лајка” Read More »