• вмро

ВМРО-ДПМНЕ: Министерството за култура да биде во Охрид

Опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ најави дека планира Министерството за култура и сите државни институции од културата да ги пресели во Охрид. Партијата вети дека ќе се погрижи граѓаните да решаваат како ќе се трошат парите од данокот што го плаќаат. – Граѓаните на Охрид, но и на другите градови, ќе имаат можност самите да изберат за …

ВМРО-ДПМНЕ: Министерството за култура да биде во Охрид Read More »