• владо мисајловски

Мисајловски открива за што заседава вечерва Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ

Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржува седница, на која како што најави потпретседателот на партијата Владо Мисајловски, се разговара за актуелната политичка ситуација и состојбите по локалните избори. Мисајловски, во изјава за МРТ, вечерва посочи дека ова е еден од тековните Извршни комитети, на кој прва точка е разгледување на резултатите од изборите, каде имале …

Мисајловски открива за што заседава вечерва Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Read More »