Tag : виртус болоња

Кошарка Спорт

ХРАБРОСТ ИЛИ ЛУДОСТ: Кошаркарите на Виртус се вратија на тренинзи под посебни правила

Слободен печат
Иако Италија е најзагрозена европската земја од коронаворусот и каде секојдневно илјадници луѓе се заболуваат од Ковид-19, а неколку десетици луѓе дневно умираат, кошаркарите на...