• винфри

Ја обвини Меган Маркл дека лаже, остана без работа, а сега добива смртни закани: Се заколнаа дека ќе ме убијат пред моите три сина!

Како услов за враќање на работното место на водителот на познатата утринска емисија, му било кажано дека тој мора да и се извини на сопругата на принцот Хари, нешто што Морган категорично го одбил. Поранешниот британски водител Пирс Морган тврди дека тој и неговите синови добиваат смртни закани откако тој ја обвини Меган Маркл дека лажела за време на …

Ја обвини Меган Маркл дека лаже, остана без работа, а сега добива смртни закани: Се заколнаа дека ќе ме убијат пред моите три сина! Read More »