• вилоу смит

ФОТО | Сопругата Џејда и ќерката на Вил Смит: Солидарно – со избричени глави

Џејда Пинкет Смит ја покажала својата свежо избричена глава откривајќи дека нејзината ќерка Вилоу ја инспирирала во смелата нова фризура.   View this post on Instagram   A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) „Вилоу ме натера да го сторам тоа, бидејќи беше време, Но… моите 50-ти години се божествено осветлени со ова преродување“, …

ФОТО | Сопругата Џејда и ќерката на Вил Смит: Солидарно – со избричени глави Read More »