Tag : ветвања

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Партиите ги открија адутите за изборна победа

Партиите полека почнаа да ги откриваат своите адути за освојување на изборната победа на евентуалните предвремени парламентанрни избори на 12 април. СДСМ ќе „напаѓа“ со...