• верица белчовска

Семејството на Верица Белчовска во Струмица ќе добие стан на користење

Семејството на починатата Верица Белчовска ќе добие стан на користење, во Струмица, со одлука на Комисијата за станбени прашања во Владата, соопшти министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски преку својот профил на Фејсбук.   „Семејството Белчовски ги поместија вредностите во општеството, а граѓаните на Република Северна Македонија им се бескрајно благодарни за највисокиот чин …

Семејството на Верица Белчовска во Струмица ќе добие стан на користење Read More »