Утро версус вечер: Рутини и навики за кои Вашата кожа ќе Ви биде благодарна

Добрата кожа не е само прашање на ДНК – вашите секојдневни навики, всушност, имаат големо влијание врз она што го гледате во огледалото. Додека постојат безброј различни мислења за тоа која рутина да ја примените, превземете и навикнете, еве што треба да имате на ум. Негата за кожата е нешто што е потребно 24/7 секој …

Утро версус вечер: Рутини и навики за кои Вашата кожа ќе Ви биде благодарна Read More »