• Валентин Инцко

Инцко: БиХ е земја на добрина, во неа има место за сите

Високиот претставник за Босна и Херцеговина, Валентин Инцко, кој денеска заминува од функцијата, се збогува со граѓаните на БиХ со емотивна порака, велејќи дека БиХ е едно од најубавите места во светот и земја со многу повеќе добрина отколку зло и омраза. Инцко стана висок претставник задолжен за надзор над спроведувањето на цивилниот дел од …

Инцко: БиХ е земја на добрина, во неа има место за сите Read More »