• украина конфликт

ВИДЕО | Полковник Стојановски: Историски Самит на НАТО во Мадрид, во моментов се водат четири војни

Самитот во Мадрид е историски, бидејќи во моментов се водат четири војни. Првите две се тивки војни. Тоа е трговско-еконмската или финансиската војна каде главни играчи се Кина и САД. Втората тивка војна е политичката војна која се води помеѓу влијанието на САД и Русија. Третата е оваа варварска војна – ова што се случува …

ВИДЕО | Полковник Стојановски: Историски Самит на НАТО во Мадрид, во моментов се водат четири војни Read More »