Трилогија Archives - Слободен печат

Tag : Трилогија

Вести Култура

Промоција на трилогијата „Македонски безбедносни лавиринти“ во Дом на АРМ

Слободен печат
Во Домот на АРМ во Скопје вечерва ќе биде промовирана трилогијата „Македонски безбедносни лавиринти” на Свето Стаменов, политиколог, новинар на Македонското радио – Радио Скопје...
Вести Култура

Објавена трилогија „Македонски безбедносни лавиринти”

Слободен печат
„Македонски безбедносни лавиринти” е насловена трилогијата на новинарот и публицист, Свето Стаменов и универзитетскиот професор и прв министер за одбрана од независноста на земјава, Трајан...