Tag : трејси

Жена Живот Магазин Магазин слајдер

Вежби кои ќе го променат вашето тело засекогаш – Можете да ги вежбате дома! (ВИДЕО)

Слободен печат
Следете ги советите на познатата Трејси Андерсон која ќе ви помогне вашето тело да изгледа како некоe на холивудските ѕвезди. Оваа позната инструкторка по фитнес...
Еспресо Убавина

Вежби за холивудски изглед – следете ја Трејси Андерсон (ВИДЕО)

Слободен печат
Доколку сакате вашето тело да изгледа како на холивудските ѕвезди следете ги добро познатите совети од Трејси Андерсон, најбараниот фитнес инструктор помеѓу славните. Оваа позната...