Tag : трае

Здравје Магазин Магазин слајдер

Храната во конзерви трае долго, но мора да внимавате

Слободен печат
Создавањето резерви храна е неизбежен дел од секоја кризна ситуација, па така и во овој период, за време на пандемијата на коронавирусот, многумина се снабдија...
Магазин Семејство

Две прашања кои можат да ви откријат колку ќе трае вашиот брак – Одговорете ги!

Слободен печат
Доколку некогаш сте се прашувале дали постои некаква формула за долготрајност на бракот, одговорот на овие две прашања би можел да биде клучот. Имено, економистите...
Еспресо Секс

Доста со лагите! Колку всушност треба да трае „секс акцијата“?

Слободен печат
Кога луѓето зборуваат за сексот, често се фалат дека трае цела ноќ или барем со часови. Но, колку навистина би требало да трае? Истражувањата покажуваат...
Еспресо Секс

Колку долго треба да трае сексот за жената да биде тотално задоволена?

Слободен печат
Истражувањата докажаа дека просечното траење на сексот е помеѓу 5.5 и 7.5 минути. Но, дали тоа е доволно за жената максимално да ужива во сексот?...