• тони кукоч

Кукоч, Дивац и Дражен се легенди на НБА лигата

Пред стартот на јубилејната 75. сезона на НБА, Лигата на официјалната интернет страница го претстави списокот на најдобри играчи, најголеми ѕвезди кои играле во НБА лигата. На списокот се наоѓаат 110 кошаркари, а од регионот на тој список се наоѓаат Владе Дивац, Тони Кукоч и Дражен Петровиќ. Листата на најголеми легенди ја предводат Мајкл Џордан, …

Кукоч, Дивац и Дражен се легенди на НБА лигата Read More »