Tag : томислав зографски

Вести Култура

Концерт на „Охридско лето” по повод 85 години од раѓањето на композиторот Зографски

МИА агенција
Со концерт посветен на јубилејот – 85 години од раѓањето на композиторот Томислав Зографски,  фестивалот „Охридско лето” вечер ќе го заокружи музичкиот дел од годинашната...