ВИДЕО | Паун пунџата го излуде светот, а тешко се прави: Тиктокерка откри трик за кој ќе ви бидат потребни само 15 секунди!

Фризурите од типот „ја завиткав косата набрзина“ секогаш се најпопуларни, но тешко е да изведете тие да изгледаат лежерно… Пунџата високо подигната на темето, лежерна и во разбушавен стил ја носат се повеќе девојки, таа е наречена паун пунџа и во претстојниот период ќе биде сè повеќе забележана кај сите девојќи и жени од стил. …

ВИДЕО | Паун пунџата го излуде светот, а тешко се прави: Тиктокерка откри трик за кој ќе ви бидат потребни само 15 секунди! Read More »