Tag : тезги

Вести Економија

Пазарџиите денеска ќе излезат на штрајк

Слободен печат
Револтирани од новиот ценовник на Скопски пазар, денеска пазарџиите ќе ги затворат тезгите и ќе излезат на предупредувачки генерален штрајк. Пазарџиите се незадоволни од драстичната...