Tag : тетовскиот

Хроника

Најдена бомба пред тетовскиот затвор

Вработен во тетовскиот затвор претпладнево околу 10.30 часот пријавил дека нашол неексплодирана експлозивна направа пред објектот. Тој увидел дека има бомба кога се паркирал пред...