Tag : Теодора Васиљевиќ

Вести Култура

Здружението на културни промотери се грижи за безбедноста на публиката и сака да придонесе за развојот на културата (ВИДЕО)

Слободен печат
Потребата од здружувањето на сите промотери на културни настани и концерти беше да се засили позитивното влијание во јавноста за предлог мерките за заштита што...