• татјана стојановска

ФОТО | Татјана Стојановска ја истакна природната убавина: Се појави со фризура како во младоста

Македонската ТВ-презентерка Татјана Стојановска повеќе децении е препознатливо лице на нашите мали екрани која плени со својата убавина и елеганција и во петтата деценија. Неодамна Татјана одлучи да сподели фотографии од себе на Инстаграм со кои докажа дека поседува вонвременска убавина. Таа за првпат по подолго време се појави со фризурата со која беше препознатлива …

ФОТО | Татјана Стојановска ја истакна природната убавина: Се појави со фризура како во младоста Read More »