• Татијана Стефановска

Пејачката Татијана Стефановска стана мајка: Голем си Господе! Благодарни и должни сме ти до века!

Нашата позната пејачка Татијана Стефановска и музичарот Митко Бежаноски станаа родители. Среќната вест ја сподели со своите обожаватели и пријатели на социјалните мрежи. „Голем си Господе! Благодарни и должни сме ти до века! Ни се роди ќерка! Ана! Господ секаде да дава ваква радост“, напиша пејачката во објавата на својот фејсбук-профил. Веднаш почнаа да се …

Пејачката Татијана Стефановска стана мајка: Голем си Господе! Благодарни и должни сме ти до века! Read More »