• свест

Екипи на ЦУК спасувале жена која изгубила свест на Водно

Вчера, во Скопско, на пладне – во 12:22 часот на Единствениот број за итни повици Е-112 била добиена пријава за жена која изгубила свест при престој на врвот на планината Водно во правецот од Крстот кон Матка. Истата била дел од група на пензионери, коишто до врвот пристигнале од Средно Водно со жичницата. За истото …

Екипи на ЦУК спасувале жена која изгубила свест на Водно Read More »