• супа

Кога ви „кркорат“ цревата доцна во ноќта имаме совршен предлог кој ќе ве засити

Кога пред полноќ ќе почнат да ви „кркорат“ цревата, а не сакате да јадете нешто што ќе ве остави без сон или ќе влијае на вашата линија имаме совршен предлог за вас. Не се двоумете дали да зготвите вкусна супа и доцна навечер, бидејќи ќе имате подготвен прилог за утрешниот ручек кој само треба да …

Кога ви „кркорат“ цревата доцна во ноќта имаме совршен предлог кој ќе ве засити Read More »