ФОТО I Вака денес изгледа неуништливата агентка од филмот „Кога јагнињата ќе стивнат“: Со гордост ја носи секоја брчка на лицето!

Годините кои изминаа сосема очекувано се гледаат на нејзиното лице, но таа за тоа воопшто не се грижи… Американската актерка Џоди Фостер (58) на светската публика и е најпозната по улогата на храбата млада агентка Кларис Старлинг во еден од најгледаните и најдобри хорор филмови во историјата на светската кинематографија – „Кога јагнињата ќе стивнат“. …

ФОТО I Вака денес изгледа неуништливата агентка од филмот „Кога јагнињата ќе стивнат“: Со гордост ја носи секоја брчка на лицето! Read More »