„Victoria’s Secret“ со нов градник за мастектомија: Заедно со Стела Макартни во борба против ракот на дојка

„Victoria’s Secret“ лансира нова линија на градници за мастектомија во заедно со модната дизајнерка Стела Макартни во кампања за борба против ракот на дојка овој октомври. Градникот е дел од пошироката кампања за овој октомври кој е месец за свесност за ракот на дојка. Кампањата има за цел да зборува за знаците на препознавање и …

„Victoria’s Secret“ со нов градник за мастектомија: Заедно со Стела Макартни во борба против ракот на дојка Read More »