• Срѓан Жика Тодоровиќ

ФОТО | Срѓан Жика Тодоровиќ – новата ѕвезда на Инстаграм: Сподели и фотографија од настап во Скопје со ЕКВ!

Актерот Срѓан Жика Тодоровиќ стана нов корисник на социјалната мрежа Инстаграм. Имено, синот на легендарниот Бора Тодоровиќ неодамна направи својот профил на Инстаграм, а за кратко време веќе има повеќе од 18 000 следбеници. Сепак, интересно е тоа што Жика порано не бил поддржувач на социјалните мрежи и тоа никогаш не го интересирало. Покрај тоа, …

ФОТО | Срѓан Жика Тодоровиќ – новата ѕвезда на Инстаграм: Сподели и фотографија од настап во Скопје со ЕКВ! Read More »