• спои

Целиот свет зборува за пресметливоста на војвотката од Кембриџ: Миротворката Кејт Мидлтон тактички ги спои поделените браќа

 Многумина веруваат дека ова е моментот што би го направил најсреќен покојниот принц Филип… Како Кејт Мидлтон ги натера принцовите Вилијам и Хари да разговараат повторно: Војвотката од Кембриџ тактички се оддалечи за да можат браќата да разговараат на погребот на нивниот дедо, принцот Филип, а фотографиите го обиколија светот. Многумина веруваат дека ова е моментот што би го направил најсреќен …

Целиот свет зборува за пресметливоста на војвотката од Кембриџ: Миротворката Кејт Мидлтон тактички ги спои поделените браќа Read More »