• спасено

(ФОТО) Приказна со среќен крај: Алпинисти и пожарникари од Валандово и Демир Капија спасија куче од водите на Вардар

Двајца алпинисти, активисти за спасување на животни од неколку града, пожарникари и локалната самоуправа од Валандово денеска беа учесници во несекојдневна акција за спасување на куче заглавено во водите на Вардар во близина на селото Јосифово. „Од пријателка од Скопје добив дојава дека во Вардар има заглавено куче кое не може да излезе од реката …

(ФОТО) Приказна со среќен крај: Алпинисти и пожарникари од Валандово и Демир Капија спасија куче од водите на Вардар Read More »