• сп катар 2022

ФИФА тврди: Светско на секои две години, така сакаат навивачите!

Сè оди до фактот дека ќе го гледаме Светското првенство на секои две години. Идејата се роди, беше турната од земјите од Блискиот Исток и сè чини дека има повеќе поддржувачи. Впечаток е дека само моќни европски земји се експлицитно против ваквата идеја. ФИФА денеска посочи уште еден адут што зборува во корист на оваа …

ФИФА тврди: Светско на секои две години, така сакаат навивачите! Read More »